70 jaar HZ Solutions

Het Begin van HZ Solutions

In 1953 werd de basis gelegd voor wat nu bekend staat als HZ Solutions. Destijds opgericht als ‘Metaalwarenfabriek Het Zuiden’, heeft het bedrijf sindsdien verschillende eigenaren gekend. In 2018 werd een belangrijke mijlpaal bereikt toen HZ Solutions werd opgenomen in de Alcomex Springs Group, wat de start markeerde van een nieuw hoofdstuk in haar rijke geschiedenis.

history hz solutions

Specialist in veeroplossingen

Al meer dan zeventig jaar staat HZ Solutions bekend als een specialist in het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor klantspecifieke veervraagstukken. De toewijding aan innovatie en klanttevredenheid heeft het bedrijf een vooraanstaande positie gegeven in de industrie.

Een Feestelijk Jubileum

Afgelopen zomer werd het 70-jarig bestaan van HZ Solutions groots gevierd. Het was een bijzonder moment voor het bedrijf, en voor sommigen markeerde het ook het begin van een nieuwe loopbaan bij HZ Solutions. De festiviteiten vonden plaats op een prachtige locatie midden in de natuur, waar het weer zich van zijn beste kant liet zien met temperaturen boven de 25 graden en een stralende zon.

hz solutions 70 years
alcomex hz solutions

Feestelijke Activiteiten

De middag begon met een warm welkom, vergezeld van koffie en taart. Daarna werd iedereen in twee groepen verdeeld voor een reeks leuke activiteiten, waaronder oudhollandse spelletjes zoals spijkerbroek hangen, hoefijzer gooien, een badkuiprace, boogschieten en lasergamen. De diversiteit aan activiteiten zorgde voor een ongekende dosis fanatisme bij de deelnemers.

Een Culinaire Verzorging

Na deze enerverende activiteiten, die bij sommigen hongerigheid opwekten, was het tijd om de inwendige mens te verwennen. Een heerlijke, uitgebreide maaltijd vol smakelijke gerechten stond klaar voor alle aanwezigen. De culinaire verwennerij bood de perfecte gelegenheid voor informele gesprekken en het versterken van de teamgeest.

Een Blijvende Herinnering

Hoewel de avond vorderde en sommigen huiswaarts keerden, ging niemand met lege handen weg. Iedereen ontving een leuk aandenken aan het jubileum en de geslaagde middag en avond. Voor velen, inclusief ondergetekende, was dit evenement niet alleen een viering van het verleden, maar ook een kans om collega’s beter te leren kennen en samen te bouwen aan de toekomst. Op naar de volgende 70 jaar.

Bent u benieuwd hoe Alcomex en/of HZ Solutions u kunt helpen met uw veervraagstuk?

logo alcomex