Standaardveren

Standaardveren

Alcomex heeft de mogelijkheid om alle soorten veren, volgens tekening of model, te produceren. Tevens heeft u de optie om standaardveren online te bestellen in de webshop. Voor grotere volumes of specifieke leveringsvoorschriften adviseren wij u contact op te nemen met onze verkooporganisatie. Wij produceren en leveren veren vervaardigd uit de meest gangbare materialen (EN 10270):

Verenstaal – 1.1200 RVS 302 – 1.4310 RVS 316 – 1.4401
Inconel Hasteloy Fosforbrons
FDSiCr – chroom-silicium CrV4 – chroom-vanadium

Meer dan 4000 soorten veren zijn direct uit voorraad leverbaar en online te bestellen via onze webshop. Uiteraard is het ook mogelijk om, op basis van de toepassing of specifieke wensen, veren op maat te produceren.

Veren van topkwaliteit

Het maken van de allerbeste veren is waar wij voor leven. Dag en nacht zijn wij bezig met het door ontwikkelen van onze veren. Bent u op zoek naar de veren van uitmuntende kwaliteit? Dat bent u bij Alcomex aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide R&D afdeling en meerdere ingenieurs die er gezamenlijk voor zorgen dat wij altijd de beste veren produceren. Het enige waar u zich druk over hoeft te maken is de keuze voor welke veren u gaat kiezen. Wij zorgen ervoor dat deze veren van topkwaliteit zijn en gaan ze zo snel mogelijk aan u leveren.

logo alcomex