Over ons

Alcomex is gespecialiseerd in de R&D, productie, distributie en verkoop van een breed scala aan veren en draad- en bladproducten.

Met moderne productie- en distributiecentra in Opmeer (Nederland), Breukelen (Nederland), Hilvarenbeek (Nederland),  Moravany Brno (Tsjechië), Goch (Duitsland), Sibiu (Roemenië), Marki (Polen), Nędza (Polen), Parijs (Frankrijk) en Pune (India), staat Alcomex garant voor technisch vakmanschap, optimale kwaliteit, flexibiliteit in leveringen, service en een concurrerende prijsstelling.

Wat kan Alcomex voor u betekenen?

Alcomex heeft een breed scala aan producten, waaronder: drukveren, torsieveren, bladveren, borgveren, schotelveren, trekveren, draadveren, stempelveren, deurveren, vingerveren, sinusveren. Onze veren zijn in allerlei afmetingen en uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast wordt een groot deel van onze veren gemaakt op klantspecificatie en -order en succesvol toegepast in diverse sectoren, van eenvoudige industriële producten tot hoogwaardige machines, van bouwproducten tot automobielindustrie, van koffieautomaat tot vliegtuigbouw.

Alcomex is een van de grootste producenten in Europa van veer oplossingen voor overheaddeuren en staat bekend om zijn “just in time”-service, hoge kwaliteit en technische know-how en scherpe prijsstelling.  Ook levert Alcomex speciale veren voor ‘high tech’-toepassingen, zoals in de optische en de medische industrie. Alcomex-veren worden vervaardigd volgens DIN/EN-normen uit hoogwaardig verenstaal en onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole. Verder beschikt Alcomex over een R&D-afdeling waar toegewijd gewerkt wordt om ons bedrijf continu te verbeteren.

Wilt u meer weten over ons? Blader dan door onze interactieve brochure hieronder (let op: het kan even duren voordat de brochure geladen is)

logo alcomex