Bouwnijverheid

Bouwnijverheid

De bouwnijverheidssector bestaat uit een diversiteit aan bedrijven. In deze sector is duurzaamheid een belangrijk begrip. Metaal is een duurzaam en betrouwbaar product en wordt in vele toepassingen gebruikt. Samen met bedrijven in de utiliteitsbouw en installatiebedrijven op het gebied van elektronica, water, licht, scherm-, verduisterings- en luchtinstallaties ontwikkelen wij duurzame veer oplossingen van metaaldraad.

Door extreem wisselende klimaten wereldwijd worden veel gebouwen, bruggen en kunstwerken voorzien van drukveren en torsieveren. Deze worden bijvoorbeeld in de fundering geplaatst onder hoge gebouwen om de trillingen van aardschokken op te vangen. Bij bruggen en kunstwerken worden drukveren, trekveren en torsieveren gemonteerd om de stabilisatie te waarborgen. In garagedeuren worden torsieveren gebruikt om ze te openen of te sluiten.

Neem contact op of bestel direct!

Heeft u standaard veren nodig voor de bouw of zoekt u veren op maat? Stel uw vraag dan via het onderstaande contactformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een aansluitende oplossing. Weet u al wat u nodig heeft? Bestel dan gemakkelijk en snel in onze webshop, waar wij ruim 4.000 soorten veren op voorraad hebben.

logo alcomex