Alcomex bestaat 25 jaar, een dankwoord

Op 19 mei 2017 vierde Alcomex zijn 25ste verjaardag. De oprichter en oud eigenaar, de heer Fred Baas en zijn vrouw, mevrouw Gera Baas, samen met de nieuwe mede-eigenaren, de heer Conrad Hietink en de heer Jelle van Vliet, vierden de verjaardag met het Nederlandse team in Opmeer.

25 jaar geleden werd Alcomex Nederland opgericht door de heer Fred Baas en de heer René Kalkhuis.

In de afgelopen 25 jaar is er een dynamisch bedrijf gebouwd dat gespecialiseerd is in de R & D, productie, distributie en verkoop van een breed scala aan technische veren en standaardveerproducten op de Europese markt. In de loop van de tijd is er een bedrijf gebouwd met moderne R & D, productie- en distributiecentra in Opmeer (Nederland), Brno (Tsjechië), Goch (Duitseland), Zielonka en Nędza (Polen), Pune (India) en Parijs (Frankrijk).

In juli 2016 heeft de heer Fred Baas het eigendom van het bedrijf overgedragen aan de heer Conrad Hietink en de heer Jelle van Vliet, die Alcomex op een succesvolle weg voortzetten. De dynamische cultuur, die is gebouwd door de medewerkers van Alcomex, heeft ervoor gezorgd dat de continuïteit van Alcomex zich verder ontwikkelt. Zonder zijn medewerkers zou Alcomex niet zijn geweest waar het nu staat na 25 jaar.

Op de ochtend van de 25 jaar viering, als dank voor alles wat de medewerkers hebben bijgedragen aan Alcomex, hield de heer Fred Baas een gedenkwaardige toespraak en bedankte de medewerkers van Alcomex voor de afgelopen 25 jaar. Na de toespraak hebben meneer en mevrouw Baas speciale cadeaus uitgereikt aan de medewerkers waaronder een speciale zilverkleurige 25 jaar verjaardag munt die de heer Baas en de heer Kalkhuis (de oprichters) tonen.

Wij bedanken alle klanten, leveranciers en medewerkers voor hun bijdrage aan Alcomex’s eerste 25 jaar. We kijken ernaar uit om de goede samenwerking voor de komende 25 jaar voort te zetten!

logo alcomex