Alcomex breidt assortiment webshop uit met 900 nieuwe standaard veren

Alcomex is altijd bezig met haar klanten beter bedienen. Niet alleen bij direct contact, maar ook online. We werken hard aan het continu verbeteren van onze e-commerce ervaring. Dit doen we niet alleen voor een betere klantreis in onze webshop, maar ook om een beter en groter assortiment aan te kunnen bieden. Alcomex is onderdeel van de Lesjofors groep. Deze samenstelling brengt tal van mogelijkheden en synergie projecten met zich mee. Zo ook, de uitbreiding van het voorraad assortiment veren in onze webshop.

Welke producten voegen we toe?

We breiden ons webshop assortiment uit met meer dan 900 nieuwe producten in 8 verschillende categorieën:

  • Conische drukveren,
  • Trillingsdempers,
  • Trekveren met draaibare ogen,
  • Schroefdraadfittingen,
  • Dubbelgewikkelde torsieveren,
  • Borgringen Type A,
  • Borgringen Type B,
  • Borgringen Type C

Daarnaast breiden we de reeds bestaande categorieën van torsieveren en schotelveren uit met een groot aantal nieuwe maatvoeringen. Door de ontwikkeling van ons productaanbod kunnen we onze zakelijke en particuliere klanten voorzien van een juiste veer binnen hun toepassing.

Alcomex new standard springs pay conical springs
Alcomex new standard springs pay conical springs extension-spring

Voor een optimale gebruikerservaring

Om het online bestelproces verder te vergemakkelijken hebben we onze webshop voorzien van twee nieuwe functionaliteiten.

Op rekening betalen voor zakelijke klanten

Het is vanaf heden mogelijk voor alle zakelijke klanten (met en zonder account) om op rekening te betalen. Zo heeft jouw organisatie nog sneller de juiste producten binnen.

Alcomex new standard springs pay

Veer niet gevonden? Kies voor een veer op maat

Op zoek naar de juiste industriële veer, maar geen passende match gevonden na het zoeken in onze webshop? Je kunt eenvoudig via het “veren op maat” aanvraagformulier een verzoek insturen voor een veer specifiek ontworpen voor jouw applicatie.

carsprings

Door het uitbreiden van ons online product portfolio naar bijna 5.000 producten – direct uit voorraad leverbaar – en het verbeteren van de online klantreis hopen we zo te kunnen blijven voldoen aan de toenemende online vraag voor industriële veren.

logo alcomex