ISO 9001 TUV certificering voor Alcomex QMS manager

We zijn er trots op om aan te  kondigen dat we de ISO 9001 TUV-certificering hebben verkregen, een internationaal erkende standaard die ervoor zorgt dat diensten voldoen aan de behoeften van klanten door middel van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.

Na de succesvolle afronding van de ISO procedure kan QMS-manager Ulrike Küster trots zijn op het ISO 9001-certificaat, uitgegeven door de heer Cees Vlottes van TÜV Nederland.

“Wij hebben onze processen altijd op de behoefte van de klant afgestemd om zodoende aan de kwaliteit, service en prijs van de klant te voldoen. In 2016 hebben we opnieuw een nieuwe stap gezet naar de toekomst en een kwaliteitsmanagement systeem geïntroduceerd.

Dit stelt ons in staat om ons productieproces van begin tot einde nauwkeurig te volgen en zo nodig aan te passen. Ons doel is om onze kwaliteit voortdurend te verbeteren en om 100% klanttevredenheid te behalen.

TUV ISO 9001 Alcomex“Onze beslissing om te werken aan ISO 9001 accreditatie demonstreert onze inzet om een ​​hoge kwaliteit en consistente dienstverlening aan onze klanten te bieden. We investeren continu in technologie, productie en in de ontwikkeling van onze processen en procedures”.

Alcomex zal er in de toekomst aan blijven werken om aan de ISO TÜV certificering te voldoen.

logo alcomex