Alcomex lanceert nieuwe website en webshop in Spanje!

Alcomex is trots te mogen melden dat we een nieuwe website en webshop hebben gelanceerd. Naast de al bestaande negen websites (waaronder Alcomexsprings.com, Alcomex.nl, Alcomex.fr en Alcomex.de) is nu de beurt aan onze Spaanstalige klanten. Vanaf deze week hebben wij zowel een website als een webshop in Spanje gelanceerd. Deze zijn te vinden op Alcomexmuelles.es en tienda.alcomexmuelles.es.

Internationalisering van Alcomex

Met al negen websites en vijf webshops timmert Alcomex aan de e-commerce weg in Europa.

Om onze Spaanstalige klanten nog beter te bedienen, hebben wij gekozen voor de lancering van een Spaanse website en webshop. Hierdoor kunnen alle Spaanstalige klanten direct in hun eigen taal hun veren online bestellen, herhaalaankopen uitvoeren en eenvoudig hun bestelhistorie terug vinden. Dit is weer een mooie stap in onze internationalisering waar wij uiteraard ontzettend trots op zijn. Om nog meer mensen te bereiken, zullen wij in de komende periode de internationale expansie voortzetten met nog meer nieuwe webshops in andere landen in Europa.

Spaanse website en webshop

De website is om onze Spaanstalige klanten te informeren over Alcomex en maakt het eveneens mogelijk om veren op maat aanvragen te doen. Uit de webshop kan men uit meer dan 4.000 standaard veer producten kiezen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Optimaal gebruiksgemak staat centraal voor onze (toekomstige) klanten in Spanje.

Over Alcomex

Alcomex is de specialist in de research & development, productie, distributie en verkoop van een breed scala aan veren en draad- en bladproducten in heel Europa. Met meer dan 30 jaar aan technische ontwikkeling kennis, een uitgebreid hi-tech machinepark, uitstekende klantgerichte service en kwaliteit, competitieve prijzen, kunnen we u adviseren op de beste veren binnen uw toepassing.

logo alcomex