Q-Springs – Dé ultieme offroad veren

Viod maakt al sinds 1950 een grote verscheidenheid aan veren. Wat een belangrijk onderdeel van Viod is geworden is het label Q-Springs. Q-Springs staat voor de productie en levering van veren voor de offroad motocross. Een geheel eigen label dus binnen de Alcomex Groep specifiek gericht op offroad crossmotoren waarbij productie, verpakking en distributie volledig in eigen beheer is.

De veren worden gewikkeld, ontlaten, geslepen, gekogelstraald, geblokkeerd en geëpoxeerd. Je koopt veren met een levenslange garantie voor de eerste eigenaar. De kwaliteitsnormen en de daarbij behorende procedures zijn een belangrijk onderdeel van de productie. Met name de voorvorkveren worden na de productie extra gecontroleerd omdat deze aan strenge eisen moeten voldoen.

Q-Springs worden over heel de wereld verkocht. Wat maakt nou het verschil met een “standaard” veer? De Q-Springs-veer kan op het gewicht en wensen van de rijder worden afgesteld. Q-Springs biedt een assortiment dat voor iedere rijder met ieder gewicht geschikt is!

logo alcomex