Skroller S.L. introduceert de opvouwbare rugleuning

Innovatie in elektrische scooters

Skroller S.L., opgericht in 2019 in Valencia, heeft een revolutionaire ontwikkeling gedaan in de wereld van elektrische scooters. Ze hebben ’s werelds eerste opvouwbare en draagbare rugleuning ontwikkeld en gepatenteerd, die niet alleen de controle, stabiliteit en comfort verbetert, maar ook het risico op ongevallen en letsel vermindert, waardoor de gebruikerservaring aanzienlijk wordt verbeterd.

Sterke constructie voor maximale veiligheid

De rugleuning van Skroller is ontworpen met een stevige stalen kern, dikke tape en een scooterbevestiging die uitgebreid is getest in laboratoriumomstandigheden. Dit maakt het extreem bestand tegen allerlei soorten schokken, waardoor gebruikers met vertrouwen kunnen rijden, wetende dat ze goed beschermd zijn.

Aanpassing aan verschillende gebruikersgewichten

Een van de uitdagingen waarmee Skroller werd geconfronteerd, was het ontwerpen van een motorveer die geschikt was voor verschillende gewichten van gebruikers, terwijl de functionaliteit en het doel van het product behouden bleven. Dit betekende het bieden van minder risico op ongelukken en verwondingen, evenals meer comfort tijdens het rijden op de elektrische scooter.

Samenwerking voor innovatie: Skroller en Alcomex Springs Group

Skroller heeft intensief samengewerkt met de Alcomex Springs Group om een klein cilindermechanisme te ontwikkelen met een uitschuifbare riem die fungeert als rugleuning wanneer bevestigd aan de taille van de gebruiker. Dit mechanisme is ontworpen om automatisch in te trekken wanneer de stang wordt benaderd, waardoor de rijder veilig achterover kan leunen en ontspannen tijdens het rijden.

Naar de productiefase: serieproductie op komst

Na maanden van hard werken en het ontwikkelen van verschillende prototypes, staat Skroller nu op het punt om de serieproductie van de eerste 5000 stuks van hun innovatieve opvouwbare rugleuning te starten. Het is een opwindend moment voor het team, dat gelooft in de kracht van innovatie gecombineerd met de expertise van de Alcomex Springs Group.

Vooruitzicht op succes

 “Onze technische teams werken samen met het technische team van Alcomex Muelles aan de verbetering en ontwikkeling van het uiteindelijke functionele model van de krachtveer voor de Skroller. Dit zal ons in staat stellen om de komende weken een serie te lanceren en een goede professionele relatie op te bouwen voor nieuwe oplossingen in de toekomst”, aldus Sergey Kazakov, CEO van Skroller-belt. Met geweldig teamwork en een veelbelovende toekomst in het verschiet, kijkt Skroller S.L. vol vertrouwen naar de lancering van hun baanbrekende product.

Deze opvouwbare rugleuning belooft de elektrische scooter gebruikers een geheel nieuwe rijervaring te bieden, waarbij veiligheid, stabiliteit en comfort voorop staan.

logo alcomex