Bladveren

Bladveren

bladverenBladveren vormen een speciale productgroep binnen de verenindustrie. Een bladveer is een mechanische veer, meestal vervaardigd uit verenbandstaal, en de werking berust op het principe van buiging. De veerwerking ontstaat door de tegenwerkende veerkracht ten gevolge van elastische vervorming, een principe dat van oudsher al wordt toegepast.

Bladveren op maat

Een bladveer is feitelijk altijd een maatstuk. Toepassingen van bladveren zijn universeel, vandaar dat er geen standaard voorraadprogramma bestaat. Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen, heeft Alcomex haar productiecentrum speciaal uitgerust met een modern machinepark. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine series op maat gemaakte bladveren razendsnel worden geleverd tegen scherpe prijzen. Voor projecten met grotere series veren, worden matrijzen ingezet. Ter beoordeling van de functionaliteit worden vaak eerst prototypes geleverd die via lasertechnologie worden vervaardigd. Ook binnen Alcomex hebben wij de mogelijkheid om te lasersnijden of u te adviseren over de maakbaarheid van speciale op maat gemaakte bladveren.

Bladveren online bestellen

Bent u van plan om de beste bladveren online te bestellen? Bekijk dan direct al onze producten in de webshop. Hierin vindt u direct alle typen veren die wij uit voorraad kunnen leveren. Bij ons kunt u snel en eenvoudig grote hoeveelheden bladveren online bestellen.

Leg uw uitdaging aan ons voor
logo alcomex