Deurveren

Deurveren

Alcomex is een van de grootste producenten in Europa van torsie– en trekveersystemen voor zowel industriële als residentiele overheaddeuren. Onze jarenlange technische kennis en de intensieve samenwerking met alle grote deurenproducenten heeft er voor gezorgd dat ons leveringsprogramma en alle productieprocessen volledig zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de klant. Wij hebben een uitbreid assortiment met de beste deurveren.

U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer, om direct in conctact te komen met onze deurveren afdeling: +31 0226 363662   

Het innovatieve trekverensysteem QUATTRO

Naast een volledig uit voorraad leverbaar deurverenprogramma hebben wij voor trekveersystemen een volledig gepatenteerd programma afgestemd op de Europese normen. Bekijk de diverse mogelijkheden van ons innovatieve trekverensysteem QUATTRO.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid van al onze veersystemen staan voorop en om dit te garanderen, worden al onze standaard deurveersystemen behandeld in geavanceerde kogelstraalinstallaties, warmtebehandeld en als corrosiebescherming gepoedercoat. De door Alcomex voorgeschreven materiaalspecificaties dragen daarnaast bij aan het verlengen van de levensduur en verhogen de belastbaarheid. Indien gewenst, is levering in een verzinkte of gefosfateerde uitvoering mogelijk.

Deurveren op maat

Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van research & development adviseren wij u graag bij een efficiënte uitbalancering van uw overheaddeur. Mocht het benodigde veersysteem niet in onze standaard voorraad voorhanden zijn dan is er altijd de mogelijkheid om deurveren op maat te vervaardigen die aansluiten bij de applicatie en afgestemd zijn op u specifieke wensen.

Leg uw uitdaging aan ons voor
logo alcomex