Torsieveren

Torsieveren

torsieveer brochure

Wat zijn torsieveren?

torsieveren tekeningTorsieveren zijn net als druk– en trekveren een veel voorkomend type veer. Door de manier waarop deze worden ingebouwd/ingeklemd, zijn deze echter in nog grotere verscheidenheid dan veel andere veertypen beschikbaar.

Alcomex produceert en levert de volgende soorten torsieveren uit voorraad: gegalvaniseerd / verzinkt, gekogelstraald, gepoedercoat (of shot peened powdercoated) voor industriepoorten, industriële sectionaaldeuren, garagedeuren, garagepoorten en industriedeuren. We kunnen deze veren leveren als strengen, geplugd of met speciale uitbuiging en haken.

Voor het vervangen van torsieveren en trekveren op sectionaaldeuren of kanteldeuren, kantelpoorten OPD’s (one piece doors) kunnen wij op aanvraag veren volgens uw opgave produceren.

Veren uit voorraad

Een standaard torsieveer is in een groot aantal afmetingen direct uit voorraad leverbaar en online te bestellen in onze webshop. Bestel uw torsieveren direct online.

Ga naar de webshop

Torsieveren op maat

Voor de vervaardiging van op maat gemaakte torsieveren, maakt Alcomex gebruik van de CNC-gestuurde draadbuig- en verenwikkelmachines. Hierdoor is reproduceerbaarheid van eerder gemaakte veren, torsiebeugels en speciale torsieveer-componenten gegarandeerd.
Door de korte omsteltijd van onze machines leveren wij ook kleine series maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs.

Leg uw uitdaging aan ons voor
logo alcomex