klantspecifieke veren

klantspecifieke veren

Wij willen u helpen bij het vinden van de juiste veer voor uw toepassing. Naast ons uitgebreide assortiment aan standaardveren maken wij ook veren op klantenwens.

Bent u op zoek naar een specifieke veer voor uw project, die niet in ons standaardassortiment zit, dan adviseert ons team van technici u graag over veerberekeningen of veerconstructies. Klantspecifiek geproduceerde veren worden in afstemming met de ingenieurs van onze klanten volledig op de betreffende toepassing afgestemd en na zorgvuldige testen als afgewerkt product opgeleverd.

Maatwerk veren

Alcomex is al sinds 1992 actief bezig met de productie van veren. In al die jaren zijn wij erachter gekomen dat wij wel houden van een moeilijke uitdaging. Wij zijn niet voor niets uitgegroeid tot dé marktleider. Ons team van specialisten is altijd klaar om de perfecte oplossing te vinden voor iedere uitdaging. Heeft u zo’n uitdaging waarbij u behoefte heeft aan een maatwerk oplossing? Neem dan gerust contact met ons op! Wij gaan direct voor u aan de slag om de beste maatwerk veren te ontwikkeling voor uw uitdaging. Onze research en development afdeling zorgt ervoor dat wij doormiddel van allerlei berekeningen precies de veer kunnen ontwikkeling die u nodig heeft.

Leg uw uitdaging aan ons voor
logo alcomex