Drukveren

Drukveren

Bij veel projecten is een veer nodig die niet binnen het standaardassortiment van een drukverenfabrikant valt. Deze veren staan dus niet in onze webshop. Alcomex vervaardigt deze veren specifiek volgens de wensen van de klant.


Klantspecifieke drukveren

Bent u op zoek naar drukveren op maat voor uw project, dan adviseren de technici van Alcomex u graag. Voor uw specifieke veer hebben we enkele gegevens nodig. U kunt deze gegevens direct verzenden via dit formulier.

Specifieke Drukveren aanvragen

Drukveren productiebereik

Materiaal Behandelingen Draadsterktes
Koolstofstaal (C75, C85, C100) kogelstralen Draaddikte: 0,2 – 36mm
Edelstaal(301, 316, 17-7 PH) Warmte behandeling
Inconel (X750, 718, 625, 600) Galvaniseren
Hastelloy (C4, C276) Fosfateren
MP35N Vernikkelen
Beryllium koper Verchromen
Fosforbrons Poeder coating
Messing Verzinken

Drukveren producent

Alcomex is een verenfabrikant die naast trek- en drukveren ook torsie-, schotel- en bladveren produceert. Alcomex is ook een van de grootste producenten van deurveren in Europa! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en helpen u graag verder bij elke uitdaging. Meer informatie over Alcomex en onze diensten vindt u op de pagina Over ons.

DIENSTEN:

  • Flexibiliteit in leveringen, just-in-time levering. (Standaard 1-3 weken)
  • Etikettering en verpakking
  • Optimale kwaliteit en technische expertise (we zijn ISO-gecertificeerd)
  • Concurrerende prijzen (door efficiënte productieprocessen)
  • Prototypes mogelijk. Inclusief testen, keuring en documentatie

ONZE WERKMETHODE IS OP U AFGESTELD

Alcomex streeft naar het ‘one-stop-shop’-concept, wat betekent dat we graag in de praktijk met u samenwerken, vanaf de start van een project tot en met de ontwikkeling en productie van de veren. Door al bij de start van een project na te denken over de veerconfiguratie, de benodigde krachtspeling en de installatieruimte, kunt u optimaal gebruik maken van al onze ervaring en kennis. Wilt u meer weten over de manier hoe wij werken, lees hier alles over onze complete service.

Know-How

Al vanaf de tekentafel zetten we onze technische kennis in om onze klanten kunnen helpen met hun specifieke wensen. Als verenfabrikant helpen wij u graag bij elk project! Enkele voorbeelden, hoe wij u met onze expertise kunnen adviseren:

  • Verbetering van de levensduur door oppervlaktebehandelingen.
  • Wij denken proactief mee over specifieke eisen in diverse branches waar uw veer aan moet voldoen.
  • We helpen uiteraard mee met productoptimalisatie.

Onze expertise delen wij graag, hierover leest u meer onder: Technologieën voor de productie van veren

DE ALCOMEX PRODUCTIE-INSTALLATIE

Om klantspecifieke oplossingen te ondersteunen, beschikt Alcomex over een uitgebreide en moderne productiefaciliteit. Ter ondersteuning van klantspecifieke oplossingen heeft Alcomex de beschikking over een uitgebreid en modern productieapparaat. In globale lijnen valt dit op te delen in de volgende groepen:

1. CNC-gestuurde buig- en wikkelmachines
2. Ponserij
3. Warmte- en nabehandelingen
4. Uitgebreide semiautomatische handwerkafdeling

Alle productielocaties van Alcomex in Europa beschikken over de modernste WAFIOS-productiefaciliteiten, waardoor wij complexe veer- of draadproducten flexibel en conform de eisen kunnen vervaardigen. Uiteraard hebben we onze bestaande productieprocessen zo efficiënt en flexibel mogelijk gemaakt. Hierdoor realiseren we korte doorlooptijden en kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.

Drukveren op maat berekenen

Alcomex produceert de drukveren specifiek klant- en toepassingsgericht. Wij denken samen met u mee naar de beste oplossing voor uw toepassing. Door de juiste juiste veer op maat te berekenen, garanderen wij de beste specificaties en levensduur. Onze maatwerk veren zijn uitermate geschikt voor uw problemen. Met onze kennis en ervaring weten wij altijd de oplossing te maken voor uw uitdaging.

logo alcomex