VIOD veren lanceert een gloednieuwe website

VIOD Veren heeft een nieuwe website! Met deze gloednieuwe website wordt het mogelijk eenvoudig, snel en veilig over alle producten voor de doelmarkten, waar VIOD in opereert, informatie te vinden en deze bij VIOD Veren aan te vragen.

De nieuwe website zal internationaal uitgerold worden voor de landen Nederland, Groot-Brittannië  en Duitsland.

Voorbeeld van de .nl website van VIOD veren

De website van VIOD Veren was verouderd en toonde niet goed de ontwikkelingen die het bedrijf heeft gemaakt. VIOD Veren is trots op haar groei en wil deze verbeterslag ook online laten zien. Goede online zichtbaarheid is belangrijk en moet bijdragen aan betere vindbaarheid van VIOD Veren.

Upgraden en de focus behouden op expertise

Op de website is alles te vinden over de producten van VIOD Veren. Technische veren voor de industriële, automotive en motorcross markt zijn hier terug te vinden.

Online veiligheid en snelheid

Doordat wij de nieuwste webtechnieken toepassen, navigeert u sneller door de webshop, reageert het systeem sneller op verzoeken en zijn uw opgeslagen gegevens nog veiliger.

Bent u geïnteresseerd in een van de producten van VIOD Veren dan kunt u direct op de website eenvoudig contact opnemen. Telefonisch, per mail of via het inzendformulier. Het VIOD team staat altijd voor u ter beschikking. Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn erg trots op deze online prestatie en hopelijk bent u ook enthousiast geworden. Kijk eens rond op onze nieuwe website! https://www.viodveren.nl/

logo alcomex