Alcomex heet u welkom op de R+T Beurs 2018

De R+T Beurs

Als toonaangevende beurs voor de deurenindustrie in Europa biedt de R+T beurs in 2018 opnieuw de mogelijkheid om de nieuwste trends in de deurindustrie te ervaren. Van 27 februari 2018 tot 3 maart 2018 bieden talrijke bedrijven inzicht in producten, service en verkoop. Op de R+T beurs 2018 vindt u deurmogelijkheden, rolluiken, poorten en zon-beschermingsproducten van diverse fabrikanten.

Alcomex: Hal 10 – Stand E52

Alcomex is uiteraard aanwezig op de R+T beurs 2018 en heet u graag welkom in hal 10 – stand E52. Bekijk de diverse mogelijkheden die Alcomex u te bieden heeft. Waarbij service en kwaliteit centraal staan.

Deurveren kunnen in diverse standaardmaten worden geleverd: 51 mm / 67 mm / 95 mm / 152 mm. Naast deze standaardmaten, is het uiteraard mogelijk om veren op maat te laten maken. Tevens hebben wij ook een ruime voorraad voorgefabriceerde veren, in diverse soorten en maten. Deze volledig geassembleerde veren zijn al gemaakt met klauwplaten en vergrendelingskoppen en gemaakt van gestraald en gepoedercoat draad. Op verzoek kunnen veren die vandaag besteld worden, de volgende dag al worden geleverd.

Benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot deurveren of ons innovatieve trekverensysteem, of wilt u onze deurveren direct online bestellen? Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

We verheugen ons op uw bezoek en hopen u in de toekomst als klant te mogen verwelkomen.
logo alcomex