Alcomex staat op de ESEF vakbeurs 2018

ESEF is dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Ontdek van 20 – 23 maart 2018 de nieuwste materialen, componenten, flexibele oplossingen, technieken en toeleveringsstrategieën voor uw bedrijf.

Alcomex: Stand 01.F110

Ook Alcomex is aanwezig op de ESEF Vakbeurs. We willen u graag verwelkomen bij stand 01.F110 waar we voor u klaar staan met advies op maat, de laatste technische innovaties zoals onder andere ons gloednieuwe trekverensysteem ‘Quattro’ en onze verschillende mogelijkheden.

Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Naast de informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen kunt u ook een gloednieuwe voorraadbrochure ophalen, helemaal gratis!

Quattro: ons innovatieve trekveren systeem

Alcomex introduceert een uniek trekverensysteem voor garagedeuren: Quattro! Het ontwerp combineert het gemak van installatie en extreem compacte inbouw met ultieme veiligheid in functioneren. Wij zijn er zelfs van overtuigd dat dit het enige trekverensysteem is dat echt volledig voldoet aan de geldende CE-normen. Mede daarom zijn we trots op het verleende patent op ons unieke ontwerp. Quattro biedt onze klanten duidelijk  onderscheidend vermogen

✓   Eenvoudige installatie

   Compacte afmetingen en universeel te gebruiken systeem

   Ultieme veiligheid voor de gebruiker wat voldoet aan laatste CE-normering.

✓   Optimale levensduur

Wij heten u als klant gratis welkom! 

Wilt u graag de ESEF Beurs bijwonen maar heeft u nog geen kaarten? Geen nood, als klant van Alcomex bieden wij u de mogelijkheid om zich hier gratis aan te melden voor de ESEF Vakbeurs.

Meld je direct aan

logo alcomex