Alcomex: Een update rondom Corona / COVID-19

Alcomex logo deurveren

Alcomex: Your partner in springs. Ook tijdens deze moeilijke tijden.

March 23, 2020

Velen van u hebben ons vragen gesteld over de continuïteit van onze activiteiten tijdens de Covid-19-epidemie. We zijn verheugd te bevestigen dat we operationeel blijven en klaar staan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij al onze vestigingen hebben we gezondheids- en hygiënemaatregelen genomen in overeenstemming met – en verder reikend dan – de huidige voorschriften en richtlijnen. We doen ons uiterste best om hetzelfde serviceniveau te bieden als voor de pandemie en om mogelijke vertragingen te voorkomen. Daartoe werken we nauw samen met onze leveranciers.

Uw Alcomex contactpersonen zijn beschikbaar via e-mail en telefoon. Wij staan allemaal voor u klaar om bij vragen u te woord te staan of om contact met u op te nemen. Fysieke bijeenkomsten worden zoveel mogelijk beperkt. Via onze website kunt u nog steeds al uw drukveren op maat, trekveren op maat, deurveren op maat en alle andere veren aanvragen via de offerte pagina.

Er zijn onlangs door velen de broodnodige preventieve gezondheidsmaatregelen genomen met betrekking tot de Covid-19-epidemie. Onze gedachten gaan uit naar onze klanten, partners en alle bedrijven in de industriële sector in deze ongekend moeilijke tijd.

We hopen dat uw families, dierbaren en collega’s deze epidemie ongedeerd zullen doorstaan en we wensen alle mensen die al gezondheidsproblemen hebben een spoedig herstel.

uw Alcomex-team

logo alcomex