Alcomex Veren

Alcomex Veren

alcomex logoAlcomex is gespecialiseerd in de R&D, productie, distributie en verkoop van een breed scala aan veren en draad- en bladproducten.

Alcomex is een van de grootste producenten in Europa van veer oplossingen voor verschillende industriële toepassingen daarnaast is zij bekend veeroplossingen voor overheaddeuren en staat bekend om zijn “just in time”-service, hoge kwaliteit en technische know-how en scherpe prijsstelling.


Alcomex Veren B.V.
De Veken 109
1716 KG Opmeer
Postbus 68
1715 ZH Spanbroek
Tel. 0226-351122
Fax 0226-354027
E-mail: info@alcomex.nl
Website: www.alcomex.nl
Certificering: ISO 9001:2015D


Met moderne productie- en distributiecentra in Opmeer (Nederland), Moravany Brno (Tsjechië), Goch (Duitsland), Zielonka (Polen), Nędza (Polen), Parijs (Frankrijk), Sibiu (Roemenië) en Pune (India), staat Alcomex garant voor technisch vakmanschap, optimale kwaliteit, flexibiliteit in leveringen, service en een concurrerende prijsstelling.

wafios fmu 40

One stop shop

Alcomex streeft naar het begrip “one stop shop” wat in de praktijk betekent dat wij graag meedenken vanaf de start van een project tot aan de ontwikkeling en productie van veren. Vanaf de tekentafel maken we gebruik van onze technische kennis en technologie waardoor we klanten kunnen voorzien in hun specifieke behoeftes. Wij investeren in onze klanten en in onze medewerkers. Door de mens centraal te stellen en altijd op zoek te zijn naar de nieuwste productietechnieken en – methoden, zijn onze producten van hoge kwaliteit. Lees meer over ons machineparkmaterialenspeciale productietechnieken of onze full service aanpak.

logo alcomex