Marktleider door Research & Development – Deel 1

In den beginnen was er niks… nou ja, niet veel. Toen Alcomex 25 jaar geleden zijn deuren opende was dat met een visionair met een solide industriële deuren achtergrond aan het roer. Gesteund door een paar praktisch ingestelde medewerkers, allemaal met een passie voor techniek.

Praktische oplossingen en technische know how

Door vanaf dag één klantvragen en problemen op het gebied van deurveren te vertalen naar praktische oplossingen is Alcomex uitgegroeid naar een firma die beschikt over veel know-how op het gebied van alle mogelijke veerproblemen. We beschikken over een volledig trek-, druk-, torsie- en bladveren programma. Naast deze standaardveren is het uiteraard ook mogelijk om klantspecifieke veren te ontwerpen. In onze diverse fabrieken kunnen we ook design omzetten naar maatwerk.

Het maatwerk, de intern ontwikkelde berekeningsprogramma’s en speciale materialen, allemaal onderbouwd door continue testen, maken van Alcomex een unieke partner waarbij oplossingsgerichtheid en praktisch denken in combinatie met onze passie voor techniek voorop staan. Meer informatie over de technische know-how van Alcomex is te vinden in onze interactieve brochure met technische gegevens.

Verder lezen? Bekijk hier deel 2 in de serie research & development!

Door: Marco Dekker | Hoofd Research & Development
logo alcomex