Alcomex lanceert gloednieuwe verbeterde webshop

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat er een compleet nieuwe webshop beschikbaar is. Met deze gloednieuwe webshop stellen wij meer dan 4.000+ producten direct uit voorraad beschikbaar, waardoor we onze positie als leider binnen de verenindustrie verder kunnen verstevigen en huidige en nieuwe klanten een nog betere gebruikerservaring aanbieden.

Na Duitsland en Nederland, zal het vernieuwde en verbeterde webshop-platform uitgerold worden in heel Europa. Waardoor Alcomex haar voorraadprogramma veren kan aanbieden aan alle Europese landen.

Het gebruiksgemak van de nieuwe webshop

Het vinden van de juiste veer en deze eenvoudig kunnen bestellen en snel uit voorraad kunnen leveren is de voornaamste reden voor de verbeteringen in onze webshop. Daarnaast nemen we u graag mee in de belangrijkste voordelen die onze nieuwe webshop te bieden heeft:

1. Hogere mate van veiligheid en snelheid

Door het toepassen van de nieuwste webtechnieken navigeert u sneller door de webshop, reageert het systeem sneller op verzoeken en zijn uw opgeslagen gegevens nog veiliger. U kunt dus nog sneller uw trekveren online bestellen.

2. Gebruik maken van filters en sorteren

Door onze uitgebreide selectie filters en sorteer opties kunt u gemakkelijk de juiste veer uit onze 4000+ veren op voorraad vinden. Dankzij onze legenda, vermeld bovenaan de productenlijst, kunt u exact zien welke technische informatie bij welke veer hoort en wat deze inhoudt. Deze waarden zijn allemaal in de filters opgenomen. U kunt nu geheel op uw eigen manier de gewenste veer gemakkelijk vinden.

Alle trekveren met een Dm tussen 10 en 25 mm in het materiaal verenstaal? Geen probleem. Vervolgens de ophanglengte ongespannen van hoog naar laag sorteren? Ook dat kan. Op deze manier is het in de nieuwe webshop mogelijk om zo eenvoudig mogelijk via verschillende selecties de juiste veer te vinden.

Is op basis van de door u ingevoerde gegevens geen veer uit voorraad beschikbaar? Ook dat is geen probleem. Alcomex biedt in de webshop eenvoudig de optie om een aanvraag in te dienen voor klantspecifieke veren op maat. Waarna de specialisten van Alcomex contact met u opnemen om u verder te helpen.

3. Duidelijke bestelflow

De verbeterde bestelflow zorgt ervoor dat u, na het aanmaken van een account, in slechts 3 simpele stappen uw verenbestelling kunt doorgeven. Het is in de nieuwe webshop ook mogelijk om als ‘gast’ een bestelling te doen.

Zodra u start met een bestelling komt het bezorgadres dat u hebt ingevuld bij het aanmaken van een account als standaard optie naar voren. Ook is het mogelijk om een ander afleveradres aan te geven.

In de nieuwe webshop omgeving bieden wij twee vormen van verzending. Standaard leveren wij binnen 1 – 3 dagen uw bestelling (prioriteitsverzending). Mocht de bestelling voor u minder urgent zijn dan is er ook de optie om deze tegen een gereduceerd tarief later te verzenden (4 – 5 dagen). Dit houdt het verzendproces flexibel en duurzaam. Ideaal om uw drukveren online te bestellen.

betaalmethoden alcomex checkout

4. Uitgebreide betaalmogelijkheden

Wij staan voor toegankelijkheid. Hierom bieden we een breed scala aan betaalopties aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit houdt in dat het mogelijk is te betalen via:

  • iDeal;
  • Creditcard (VISA, Mastercard en Maestro);
  • Bancontact;
  • of (in sommige gevallen) op rekening betalen.

De flexibele betalingsmethoden zorgen voor een veilige en snelle afhandeling van uw bestelling.

5. Kosteloos uw eigen account aanmaken

Wist u dat u ook zonder verplichting of betaling een eigen account in onze webshop kunt aanmaken? Dit maakt het voor zowel zakelijke als particuliere klanten nog eenvoudiger om:

  • uw aankoopgeschiedenis te bekijken;
  • herhaal bestellingen door te geven;
  • en uw gegevens en adressen aan te passen. Uw gegevens worden dankzij het aanmaken van een account altijd opgeslagen wat het bestelproces nog verder vereenvoudigt.

inlog omgeving webshop alcomex

Maak hier uw gratis account aan en ontdek de webshop en alle voordelen zelf.

logo alcomex