Deurveer

Deurveer

De juiste deurveer is voor een deurfabrikant een logistieke uitdaging om de juiste trek-en torsieveren beschikbaar te hebben voor de juiste deur op het moment van deurproductie. Alcomex biedt de juiste oplossingen in termen van kwaliteit, logistiek (korte levertijden omdat we voorraad hebben) en eenvoudige veerberekening en -bestelling van deurveren. Wij zijn de wereldwijde producent van veren voor garagedeuren.

DEURVEREN ASSORTIMENT

In ons deurveren assortiment bieden wij torsieveren in verschillende draaddiktes en binnendiameters, zodat je altijd de perfecte deurveer voor jouw deur vindt. Of je nu een particuliere of industriële garagedeur hebt, wij hebben de juiste oplossing voor je.

  • Standaard binnendiameter maten: 50,8 / 66,68 / 95,25 / 152,4 [mm]
  • Standaard draaddiktes: 5 / 5,5 / 6 / 6,5 / 7 / 7,5 / 8 / 8,5 / 9 / 9,5 / 10 / 10,5 / 11 / 11,5 / 12 [mm]
  • Lengte veer ongespannen: Elke lengte is mogelijk, wij snijden het voor u op maat.
  • Vanaf 1000mm lengte zijn alle veren voorzien van een veerdrager Alcomex biedt u ook de mogelijkheid om veerstrengen tot 3250mm te bestellen als u de veer zelf wilt knippen.
  • Torsieveren kunnen geleverd worden met veerkoppen.
  • Veerbochten zoals van de fabrikant: Alcomex is in staat om de veerbochten van alle bekende marktnamen te reproduceren en aan te bieden.
  • Veerkoppen zijn verkrijgbaar voor 2 asmaten: 1″ en 1 ¼”.
  • Alle garagedeurveren van Alcomex zijn standaard gekogelstraald en gepoedercoat. Onze torsieveren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Ze zijn ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan en jarenlang probleemloos te functioneren. Op verzoek kan Alcomex ook blank of gegalvaniseerd verenstaaldraad leveren.

In combinatie met onze korte levertijden, bestelgemak en uitstekende klantenservice geeft dit deurfabrikanten optimale flexibiliteit bij de deurproductie zonder dat ze een grote voorraad van verschillende deurveren nodig hebben.

Het innovatieve trekverensysteem QUATTRO

Naast een volledig uit voorraad leverbaar deurverenprogramma hebben wij voor trekveersystemen een volledig gepatenteerd programma afgestemd op de Europese normen. Bekijk de diverse mogelijkheden van ons innovatieve trekverensysteem QUATTRO.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid van al onze veersystemen staan voorop en om dit te garanderen, worden al onze standaard deurveersystemen behandeld in geavanceerde kogelstraalinstallaties, warmtebehandeling en als corrosiebescherming gepoedercoat. De door Alcomex voorgeschreven materiaalspecificaties dragen daarnaast bij aan het verlengen van de levensduur en verhogen de belastbaarheid. Indien gewenst, is levering in een verzinkte of gefosfateerde uitvoering mogelijk.

Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van research & development adviseren wij u graag bij een efficiënte uitbalancering van uw overheaddeur. Mocht het benodigde veersysteem niet in onze standaard voorraad voorhanden zijn dan is er altijd de mogelijkheid om deurveren op maat te vervaardigen die aansluiten bij de applicatie en afgestemd zijn op u specifieke wensen.

logo alcomex