Alcomex: COVID-19 Update YOUR PARTNER IN SPRINGS

Alcomex logo deurveren

ALCOMEX: YOUR PARTNER IN SPRINGS

Wij hopen dat u, uw dierbaren en uw collega’s nog steeds gezond zijn tijdens deze ongekende crisis en wij willen u bedanken voor het voortdurende vertrouwen dat u in Alcomex stelt.

In onze vorige communicatie hebben wij u geïnformeerd over alle maatregelen die Alcomex heeft genomen. Hierbij geven wij u een update over waar wij nu staan.

De directie van Alcomex beoordeelt de situatie dagelijks en onderneemt, indien nodig, actie. Onze primaire focus was, en zal blijven, om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers te beschermen en de risico’s van overdracht van COVID-19 te minimaliseren, terwijl wij tegelijkertijd onze activiteiten draaiende houden. Wij zijn verheugd te bevestigen dat wij in staat zijn geweest om de gebruikelijke serviceniveaus te behalen op basis van de vraag van de klant. Alle Alcomex-teams blijven hun uiterste best doen om gewenste levertijden aan alle klanten te garanderen.

Op dit moment zijn al onze fabrieken open, behalve onze Indiase activiteiten, die deze week opnieuw zullen starten met een, tijdelijk, verminderde capaciteit. Wij hebben ons echter zo georganiseerd dat wij dit productieverlies in andere fabrieken compenseren. Het verzuimpercentage is weer op het normale niveau. In alle landen zijn verkoopkantoren en backoffices actief. De webshop blijft dan ook open voor al uw aankopen.

Binnen Alcomex zien wij veel mooie voorbeelden over hoe onze teams zich erop richten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om contact met u te houden. Hieronder enkele voorbeelden

Universeel ophangsysteem voor scheiding van werkruimte

HZ Solutions ontwikkelde deze slimme oplossing die helpt bij het respecteren van sociale afstandsregels in kantoren, winkels, restaurants etc.

Leveren van veren voor ademhalingsapparatuur

Onze fabriek in Brno, Tsjechie, heeft aan de stijgende vraag naar veren in ademhalings-apparatuur vanuit de gezondheidszor kunnen voldoen.

Tekenwedstrijd voor de kinderen van onze klanten in Nederland

Aangezien de scholen in Nederland al geruime tijd gesloten zijn besloot het locale sales team rond Pasen een tekenwedstrijd te organiseren. De winnaars krijgen entrée kaartjes voor de Efteling.

Vriendelijke groeten en blijf gezond!

Uw Alcomex-team

logo alcomex