Gemakkelijk veren bestellen in de Alcomex webshop

Alcomex levert al meer dan 25 jaar veren en veeroplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Om het leverproces van standaardveren nog makkelijker te maken, heeft Alcomex een webshop waar een breed assortiment aan verschillende veerproducten eenvoudig online te bestellen is. Met meer dan 4000+ soorten veren die direct uit voorraad leverbaar zijn, kan Alcomex bijna alle veel voorkomende veren leveren op zeer korte termijn.

 

Een duidelijke navigatie, direct de juiste veer

Door de duidelijke navigatie in de webshop is gemakkelijk het juiste type druk-, trek-, torsie-, schotel-, sinus- of deurveer te vinden. De geavanceerde filterfunctie in de webshop maakt het mogelijk specifieke technische gegevens in te voeren om zo direct de juiste veer te tonen. De gewenste veer kan in iedere gevraagde hoeveelheid worden geleverd. De prijs per stuk en eventuele staffelprijzen zijn direct zichtbaar tijdens het bestelproces.

 

De voordelen van de Alcomex webshop

  • Met de innovatieve webshop heeft u keuze uit meer dan 4.000 producten en vindt u altijd eenvoudig het juiste product en bestelt u dit binnen een paar klikken.
  • Just-in-time levering, vandaag besteld is binnen 24 uur geleverd.
  • U kunt met een account in de webshop gemakkelijk meerdere bestellingen plaatsen zonder extra gegevens in te hoeven vullen.
  • Ook te gebruiken bij afname van relatief kleine orders.
  • De webshop van Alcomex is gecertificeerd met het webwinkelkeurmerk.

Direct de juiste veer uit voorraad bestellen? Dat kan, klik hier om direct naar de Alcomex webshop te gaan.

logo alcomex