STATUS UPDATE COVID-19 KLAAR VOOR HET HERSTEL.

Alcomex logo deurveren

ALCOMEX: KLAAR VOOR HET HERSTEL.

Het is ongeveer 4 maanden geleden dat de COVID 19-crisis de markten bereikte waarop Alcomex actief is. Voor de meesten van ons was het een periode met grote gevolgen voor zowel ons persoonlijke als ons professionele leven. Dit is ook het geval geweest voor Alcomex en al haar medewerkers. Het verheugt ons u te kunnen melden dat Alcomex de storm tot nu toe goed heeft doorstaan. We zijn in staat gebleken om onze klanten optimaal te bedienen terwijl de economieën in Europa tekenen van herstel vertonen.

Voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers blijven alle hygiënemaatregelen om het risico op verspreiding van het virus te minimaliseren van kracht. Het management van Alcomex blijft de situatie dagelijks beoordelen en handelt ernaar, indien nodig.

We beseffen allemaal dat het COVID 19-virus niet verdwenen is, ook al tonen de statistieken inderdaad positieve signalen in Europa. Een tweede golf is mogelijk en we zullen waakzaam en voorzichtig blijven.

Tegelijkertijd hebben we onze productie op het niveau kunnen houden hetgeen nodig is om leveringen te kunnen blijven garanderen. Aan het begin van de crisis zagen we een stijging van het verzuimpercentage, dit is weer op een normaal niveau. We hebben de output kunnen verdelen over onze verschillende productiesites, waarbij sommige sites het verlies aan output compenseerden van andere vanwege een lokale lockdown (intussen opgeheven).

Al onze verkooporganisaties zijn gedurende de hele crisisperiode open gebleven, klaar om hun klanten te ondersteunen.

Vooral de afgelopen weken merkten we in alle landen positieve tekenen van herstel door het opheffen van lockdown-maatregelen en ook in verschillende industrieën, ondersteund door de programma’s van lokale overheden.

Alcomex, uw partner in standaardveren en maatwerk veren, staat tot uw dienst en is klaar voor het herstel! Uw contactpersoon is er om u te helpen met uw vragen en uitdagingen.

Uw Alcomex team

logo alcomex