Standaard veren assortiment

Standaard veren assortiment

Het veren assortiment van Alcomex omvat een breed scala aan veren (drukveren, trekveren, torsieveren, deurveren, stempelveren, schotelveren, draadveren, klokveren, bandveren, constante krachtveren en bladveren). Het Alcomex standaard leveringsprogramma is bepaald conform DIN 13906. Voorraad veren zijn alleen in verenstaal C75, EN 10270-1 1.1200 of in RVS 301/302, EN 10720-2 (1.4310) in de catalogus opgenomen. Alcomex biedt ook andere materialen en oppervlaktebehandeling, het gebruik hiervan gaat in de regel altijd in samenspraak met een techneut die u adviseert.  Zo kan Alcomex alle veren die voor iedere situatie geschikt zijn en ook aan uw eisen voldoen, kostengunstig produceren.

Het maakt niet uit welke metalen veer u zoekt, gemaakt van rond draad of plat materiaal. Stuur ons eenvoudig uw veergegevens in de vorm van een beschrijving, schets, tekening of CAD-gegevens. Wij controleren uw verenaanvraag en doen u, indien mogelijk, een offerte op maat.

Productoverzicht van Alcomex:

Metalen veren van verenstaaldraad

Alcomex vervaardigt individuele metalen veren uit verenstaaldraad in elke gewenste afmeting, uitvoering en eigenschap van 0,1 tot 65 mm draaddiameter uit alle gangbare soorten verenstaal met oppervlaktebehandeling in kleine en grote series.

Metalen veren van vlak materiaal

Alcomex vervaardigt individuele metalen veren uit vlak materiaal in elke gewenste afmeting, uitvoering en eigenschappen van 0,08 tot 5,00 mm materiaaldikte uit alle gangbare soorten verenstaal met oppervlaktebehandeling in kleine en grote series.

Snel offerte voor technische veren ontvangen

Alcomex-klanten kunnen via het online formulier alle mogelijke veerparameters doorsturen, zo is uw veer binnen slechts één offerte aanvraag voor ons helder beschreven. Wij kunnen u zo gemakkelijk en sneller een offerte toesturen. Mocht u niet alle gegevens weten? Dan laat u deze velden leeg, Alcomex contacteert u, om de overige gegevens inzichtelijk te maken. “Exceeding expectations” zoals wij dit noemen.

 

logo alcomex